Een zomers interieur met zonnig geel

Wanneer ik naar buiten kijk, terwijl ik dit blogje schrijf, is het frisse groen aan de bomen het enige dat me eraan herinnert dat het lente is. Mei en het giet. En als we weeronline moeten geloven blijft het de komende twee weken nog nat. Lampen aan binnen en en wachten op licht, lucht en lente. De zon laat zich dan wel niet zien, maar haar goud gele kleur is alom aanwezig in zowel de mode als in interieur land. Geel maakt een zomers interieur. Van zonnig fris tot diep oker. Geel is een allemansvriend. Deze primaire kleur laat zich goed combineren, van fris wit tot diep zwart, van petrol tot fuchsia.  Het haalt de zon in huis en frist de boel lekker op. En als die koperen ploert zich dan eindelijk laat zien, hop je lekker je tuin in. Ook daar kan je naar hartelust combineren met geeltinten. Kortom genoeg inspiratie voor een zonnig zomer interieur!

een zomers interieur, geel interieur, gele accessoires, behang, kussens, verlichting jielde, jielde lamp, kleur in je interieur, Chapeau Interieur, kleuradvies, interieur advies, designed for living behang, behang, stalen bijzettafel, jielde,

een zomers interieur, geel interieur, gele accessoires, verlichting, lamp, lampenkap, kleur in je interieur, Chapeau Interieur, kleuradvies, interieur advies, Mariska Meijers

Producten: Jielde lamp, ananas kaars H&M home, notebook smythson, tas Steps, behang geel zwart Scales by Designed for Living, kussen Ikat geel aliexpress.com, geel stalen tafeltje KARWEI, gele lamp met kap Mariska Meijers.

Stalen zenuwen…..

…had ik nodig toen hij vakkundig geplaatst werd door de mannen van Steellife. Hout kun je nog wat aan schaven, maar bij staal is het toch vervelend als een en ander niet past. Ook voor mij was een stalen deur in ons nieuwe huis een vurige wens. Het liefst een taats, een deur die roteert om zijn eigen as. Het is een kozijn geworden, dit vanwege de plek van de deur van de woonkamer naar de hal. Onze oude jaren ’30 voordeur is prachtig maar niet geheel tochtvrij dus vandaag toch de keuze voor een stalen kozijn, zodat we de warmte lekker in de woonkamer houden. Maar wat ben ik blij met deze eye-catcher in huis. De trapleuning volgt nog…voor meer inspiratie bij projecten.

Staal is hot, maar ook tijdloos. Immers stalen kozijnen kwamen veel voor in de jaren ’20 en 30 van de vorige eeuw. Nu er ook hele fraai douchewanden van staal in de handel zijn, zelfs met ingebouwde handdoek radiator, ga ik onze eigen exemplaar van glas toch weer heel anders bekijken….. Maar ik heb het geluk dat ik bij klanten de meest geweldige interieurs mag realiseren, dus wie o wie wil mij binnenkort verblijden met zijn wensen voor een stalen douchewand in de badkamer. Ik help je graag om er een plaatje van te maken.

stalen deuren, stalen douchewand, stalen tafels, Chapeau Interieur, steel doors, steel in the bathroom,

Bron pinterest

L e n t e g r o e n  v o o r  j e  i n t e r i e u r 

Groen doet het eigenlijk goed in ieder seizoen. Of het nu donker smaragd is of fris lente groen. Met de paasdagen voor de deur tijd voor lammetjes en lente kriebels. Dit keer wat inspiratie van Elitis. Ik blijf enorm fan van dit Franse merk. Prachtige behangen, muurbekleding en stoffen. Sinds enige tijd hebben ze ook kant en klare kussens en plaids in de collectie. Genoeg om heerlijk mee te mixen en matchen. Voor meer ideetjes, de gehele collectie en een indruk van de kant en klare kussens klik hier. Chapeau Interieur levert dit mooie merk dus zit er iets voor je bij neem dan even contact op.

Elitis, behang, kussens, wallpaper, wallcovering, pillows, pillow, cushion, spring, lente, groen, green, color, interior, Chapeau Interieur

C h a p e a u   I n t e r i e u r  i s  t e r u g !

Na een break van een jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat ik Chapeau Interieur mis. Het klantcontact, de leuke interieur vraagstukken, het puzzelen op uitdagingen in plattegronden, het mixen en matchen van materialen, het bedenken van slimme en mooie oplossingen, kortom Chapeau Interieur is terug…. Op dit moment ben ik druk bezig zowel online als offline alles klaar te maken. De website helemaal fris en nieuw.  Daarom nu nog even geduld maar zeker tot snel! Mocht je nu al een prangende interieur vraag hebben, een verbouwing in de planning hebben of anderszins interieuradvies nodig hebben? Schroom niet en neem contact op, dan maken we een afspraak!

Voor vragen, after sales of nieuwe projecten kan je me bereiken op 06-46298685.

Chapeau Interieur is terug, Chapeau Interieur, interieur advies, interieur design, styling, interior advice, interior styling, interior design, bouwadvies,

Island Style, India Hicks nieuwste interieurboek

De Britse India Hicks, een achternichtje van Prins Charles en dochter van de beroemde interieur decorateur David Hicks, heeft zich, na haar succesvolle loopbaan als fotomodel, gestort op styling, interieur en lifestyle producten. Een goed gevoel voor stijl is haar met de paplepel ingegoten. Dat kan je zien op haar website met webshop voor haar producten. Daarnaast houdt ze ook een blog bij over haar bedrijf, haar drijfveren, vrouwen die haar inspireren en haar leven op de Bahama’s. Haar huis en tuin op het tropisch eiland spelen de hoofdrol in haar nieuwste interieurboek Island Style. Het vormt een geweldige inspiratiebron voor iedereen die van eclectisch interieur houdt.

Brits, met een flinke scheut tropisch eiland gevoel. Zodoende de ideale escape naar een tropisch eiland op een Hollandse regenachtige dag.

Interieurboek, India Hicks, koffietafel boek, boekentip, interieur boek, Interior decorator David Hicks, interior book, Island Style, eiland gevoel, eclectisch, interieur, Chapeau Interieur, blog